Tennisleraar Training Individueel (11)

Voorspeeldagen A-opleiding

Ben jij tennisgek en heb je ambitie om je kennis over te dragen op anderen? Misschien wil je een paar uur lesgeven naast je studie of andere baan, of juist fulltime? Is jouw speelsterkte minimaal 6/6? Volg dan de opleiding tot tennisleraar!

Na het afronden van de A-opleiding kun je lesgeven aan spelers met de speelsterkte 6/7/8/9. Met de A-opleiding geef je dus vooral les aan recreanten. Op deze pagina vind je meer informatie over de A-opleiding.

Voordat je de A-opleiding kan volgen, dien je een voorspeeldag bij te wonen en succesvol te voltooien. De voorspeeldag is bedoeld om het spelniveau te testen om deel te kunnen nemen aan de A-opleiding. Op de voorspeeldag wordt jouw eigen vaardigheid en voorspeelvaardigheid getest. Spelers met niveau 1 t/m 4 spelen wel mee met de voorspeeldag, maar worden niet beoordeeld.

Voorspeeldagen 2023 - Data en locaties

Op dit moment zijn er geen voorspeeldagen gepland.

 

Programma

Tijdens het programma maak je kennis met, en krijg je uitleg over, de opleiding. En natuurlijk ga je voorspelen. Aan het einde van het programma krijg je direct de uitslag. Het programma neemt ca. 2,5 uur in beslag en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Informatie en uitleg van de opleiding
  • Rotatie systeem met 2 groepen:
    • Activiteitenbegeleider/ praktijkervaring
    • Voorspelen
  • Uitslag van het voorspelen
  • Afsluiting

Vooraf krijg je als deelnemer toegang tot Easygenerator, het online leerplatform, om een gevoel te krijgen van de opleiding. Als je de voorspeeldag succesvol hebt afgerond, kun je meteen ter plaatse jouw voorkeur voor inschrijven voor de opleiding doorgeven.

Gerelateerd aan deze pagina

A-opleiding

A-opleiding