Leraren App

Inspiratie en ontwikkeling

Van zondag 28 juni t/m zaterdag 4 juli organiseert de KNLTB de ‘digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek’. Een week waarin jij als leraar een extra boost krijgt! Je hoeft maar één webinar te volgen om al deel te nemen aan deze week. En je verdient ook nog eens PO-punten.

De dagelijkse live webinars met diverse sprekers hebben als doel om jou verder te inspireren en te ontwikkelen. Ook is dit een ideale mogelijkheid om PO-punten te verdienen. De afgelopen periode zijn er namelijk door de gevolgen van de coronacrisis veel PO-sessies komen te vervallen. We zijn daarom gestart met webinars en dit blijkt een groot succes. Omdat ook het Trainerscongres en de ‘Week van de Leraar’ tijdens de Libéma Open zijn geannuleerd hebben we besloten om deze specifieke week te organiseren.

Programma

Tijdens de 'digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek' kun je dagelijks diverse webinars volgen. We hebben een mooie mix aan Internationale sprekers voor je verzameld, denk aan Sjeng Schalken (NL), Wim Fissette (BEL), Miguel Crespo (SPA), Simon Wheatley (ENG) en Mark Tennant (ENG). Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijfprocedure

Inschrijven voor de 'digitale inspiratie- en ontwikkelingsweek' kan via deze link. Je schrijft je in voor de volledige week, maar je bent vrij om te kiezen welke webinars je wilt volgen. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Dit krijg je terug, na het volgen van een van de PO sessies, in de vorm van een waardebon van Tennisdirect van 20 euro (zonder extra aankoopverplichtingen). De inschrijving is dus eigenlijk gratis.

Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische informatie. Ook vragen we je om in het online planningsdocument aan te geven welke sessies jij verwacht bij te wonen. Zo krijgen wij een idee hoeveel deelnemers er zijn per sessie.

PO-punten

Voor de meeste sessies krijg je 2 PO-punten. Voor Info en Q&A sessies krijg je geen PO-punten.

Tijdens het webinar delen wij een link in de chat met alle aanwezige deelnemers. Via die link kom je op de pagina 'Online Ontwikkeling'. Hier vul je jouw gegevens in en geef je kort feedback op het webinar. Hierdoor kunnen wij de PO-punten toekennen.

Veelgestelde vragen